Aan alle helers hier op aarde

Gepubliceerd op 28 maart 2023 om 08:28

 

Het wordt zo helder dat de helers van de aarde wij allen zijn. Er zijn geen specifieke helers, die meer kunnen dan een ieder van ons. Wij zijn die helers, maar zij die we zo zien, hebben het geaccepteerd en omarmd. Zij dragen het uit, en ondernemen actie om te helen, zichzelf, de mensen om hun heen, de aarde als geheel en op vele verschillende lagen.

 

Toen ik gisteren door een dierbare vriendin ondersteund werd in een stukje heling werd dit zo helder voor mij. Als ik mijzelf niet heel, kan ik anderen niet ondersteunen en de wereld als geheel. En ik heb de verantwoordelijkheid voor mijn eigen heling want als ik dat niet doe zijn het ook anderen die daaronder lijden. Ik snauw mijn kinderen af, zoek mijn lief niet meer op, bezoek mijn vrienden niet meer...

Helen mocht plaats vinden op verschillende lagen, en dat was daarmee ook het besef, we zoeken en vinden heling op zoveel lagen, die van het lichaam, die van de emoties, die van onze gedachten en al die lagen beïnvloeden elkaar dan weer, in positive zin als ook in negatieve zin.

 

Dus voor nu een zegening voor alle helers bewust en onbewust:

Mogen alle genezers van de aarde hun eigen genezing vinden.

Mogen ze gevoed worden door hartstochtelijke liefde voor de aarde.

Mogen ze hun angst kennen, maar niet door angst worden tegengehouden.

Mogen ze hun woede voelen en toch niet worden geregeerd door woede.

Mogen ze hun verdriet eren, maar niet verlamd raken door verdriet.

Mogen ze angst, woede en verdriet transformeren in mededogen en de inspiratie om te handelen in dienst van waar ze van houden.

Mogen ze de hulp, de middelen, de moed, het geluk, de kracht, de liefde, de gezondheid, de vreugde vinden die ze nodig hebben om het werk te doen.

Mogen ze op de juiste plaats, op het juiste moment, op de juiste manier zijn.

Mogen ze een groot ontwaken tot leven brengen, een luisterend oor openen om de stem van de aarde te horen, onbalans transformeren naar evenwicht, haat en hebzucht naar liefde.

Gezegend zij de genezers van de aarde.

Auteur ~ Starhawk, The Earth Path en ~Marieke

Kunstenaar ~ Josephine Klerks

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.